Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Vinkenkade 77 109 in Vinkeveen 3645 BX

Vinkenkade 77 109

3645 BX Vinkeveen
Vraagprijs € 775.000,- k.k.

Omschrijving

Deze recent verbouwde vrijstaande recreatiewoning ligt op een wel heel mooi plekje aan vaar- en zwemwater dat in directe verbinding staat met de Vinkeveense Plassen. De zij- en achtertuin zijn voorzien van hardhouten terrassen met ruim voldoende aanlegmogelijkheden voor boten. Daarnaast is er vrij uitzicht over een brede vaart en is de zonligging fantastisch met de achtertuin op zuidwesten. Aan de...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2001 Woonoppervlakte 73 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

Deze recent verbouwde vrijstaande recreatiewoning ligt op een wel heel mooi plekje aan vaar- en zwemwater dat in directe verbinding staat met de Vinkeveense Plassen. De zij- en achtertuin zijn voorzien van hardhouten terrassen met ruim voldoende aanlegmogelijkheden voor boten. Daarnaast is er vrij uitzicht over een brede vaart en is de zonligging fantastisch met de achtertuin op zuidwesten. Aan de voorzijde is er parkeergelegenheid voor twee auto's.
Alle dagelijkse voorzieningen vindt u het dichtstbij in het dorp Abcoude. Abcoude is met de auto, maar ook met de fiets via een fietstunneltje onder de snelweg A2, goed bereikbaar. De ligging is zeer centraal ten opzichte van Amsterdam, Utrecht en Schiphol.
Recent is deze woning prachtig gerenoveerd met een gietvloer voorzien van vloerverwarming, inbouwkasten, glad gestukte wanden, ledspots, meer lichtinval in de woonkamer door de extra raampartij met deur in de zijgevel en een strak witte keuken met houtelementen. Ook de badkamer heeft een stijlvolle metamorfose ondergaan en is voorzien van ligbad, wastafelmeubel, hangend toilet en handdoekenradiator. Bij de twee slaapkamers is er handig gebruik gemaakt van de ruimte in de nok, hier is een slaap- en/of bergzolder gecreëerd die bereikbaar is vanuit de ouderslaapkamer met vaste trap.

Bijzonderheden:
- Keukenapparatuur: "Bora" keramische kookplaat met geïntegreerde afzuiger, Quooker, combioven, koel-/vriescombinatie en vaatwasser.
- Airconditioning in de woonkamer en slaapkamers;
- Het toilet op de begane grond is momenteel in gebruik als wasruimte, dit kan naar wens worden gewijzigd;
- 18 recent geplaatste zonnepanelen;
- Goed onderhouden en recent geschilderd;
- Het betreft een recreatiewoning waar u het gehele jaar gebruik van mag maken;
- Het perceel betreft een gesplitst appartementsrecht in volle eigendom (eigen grond);
- Het park is bereikbaar via een slagboom die met afstandsbediening of via doorschakeling naar de mobiele telefoon te openen is;
- Er is een financieel gezonde vereniging van eigenaren bestaande uit 220 leden en de servicekosten bedragen thans € 135,-- per maand.

Kortom, de plek bij uitstek voor ieder dat het ultieme vakantiegevoel op slechts 15 minuten rijden van Amsterdam wilt ervaren. Wacht niet langer en bel of app ons voor een bezichtiging!
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 775.000,- kosten koper Prijs per m² € 10.616,44 Aanvaarding in overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Vrijstaande woning Bouwjaar 2001 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan water, aan park, aan rustige weg, vrij uitzicht en aan vaarwater Recreatiewoning Ja Oppervlakte en inhoud Woonoppervlakte 73 m² Perceeloppervlakte 325 m² Inhoud 264 m³ Indeling Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal badkamers 1 Badkamer Voorzieningen Douche, Toilet, Wastafel Aantal woonlagen 2 woonlagen Balkon Ja Voorzieningen Mechanische ventilatie, Airconditioning, Zonnepanelen Energie Energieklasse B Energie einddatum 31-01-2029 Isolatie Volledig geïsoleerd Verwarming C.V.-Ketel Warmwater C.V.-Ketel C.V.-Ketel Intergas compact (Gas Combiketel uit 2012, eigendom) Buitenruimte Tuin Tuin rondom Hoofdtuin Tuin rondom Achterom Ja Kwaliteit tuin Fraai aangelegd Parkeergelegenheid Garage Parkeerplaats Parkeerfaciliteiten Op eigen terrein Parkeer capaciteit 2 Dak Soort dak Zadeldak Materiaal Pannen Overig Permanente bewoning Nee Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Recreatiewoning Huidige bestemming Recreatiewoning Kadastrale gegevens Gemeente Vinkeveen Sectie H Perceelnummer 2042 Index 109 Oppervlakte 325 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Video's

Plattegronden

Vinkenkade 77 109 in Vinkeveen 3645 BX Vinkenkade 77 109 in Vinkeveen 3645 BX Vinkenkade 77 109 in Vinkeveen 3645 BX

360° Foto's

Route van naar Vinkenkade 77 109, 3645 BX Vinkeveen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring