makelaardij-witte.nl maakt gebruik van cookies.

Door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Nieuws

8 subsidies voor zonnepanelen, warmtepompen of isolatie om je huis duurzamer te maken

Klinkt mooi natuurlijk, je huis ‘duurzamer’ maken. Maar als je meer doet dan dubbel glas plaatsen, kom je al gauw op forse investeringen uit van duizenden euro’s. Subsidie voor zonnepanelen, isolatie of een warmtepomp is daarom vaak geen overbodige luxe. Wat zijn hiervoor de opties?

Wat staat de vastgoedmarkt te wachten na Prinsjesdag...

Het is alweer twee weken geleden dat de gouden koets door Den Haag reed en de koning de Troonrede voordroeg. De miljoenennota werd bekend gemaakt en het politieke jaar voor de Eerste en Tweede kamer werd officieel geopend. Marcel van Hooijdonk zet de voornaamste maatregelen voor de woningmarkt op een rij.

Taxatiebranche onderhevig aan veranderingen

Per 1 april 2018 is er door het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) een nieuw taxatiemodel vastgesteld. Dit heeft een aantal veranderingen met zich meegebracht voor de taxateur en de aanvrager.

Hoe verliefd ben jij op jouw huis? Win een prive rondvlucht voor 2 personen en bekijk je huis van boven!

Bij Makelaardij Witte houden we van huizen. Grote huizen, kleine huizen, moderne huizen en knusse huizen. Eigenlijk van alle soorten huizen!

Wat nou als je huis bejaard is?....

Om de aansprakelijkheid van verkoper te beperken wordt bij de verkoop van een oude woning regelmatig gebruik gemaakt van de ouderdomsclausule. In onderhavige zaak deed verkoper met succes een beroep op de ouderdomsclausule.

Makelaardij Witte nu ook bereikbaar via Whatsapp

Vanaf dit moment is Makelaardij Witte ook bereikbaar via Whatsapp. Via het nummer 0297-263219 kunt u alle soorten vragen, verzoeken of reacties achterlaten. Via deze laagdrempelige manier van contact leggen proberen wij u nog beter en sneller van dienst te zijn. 

De woningmarkt droogt verder op: Minder huizen verkocht, hogere prijzen, kortere verkooptijd.

De NVM heeft de laatste kwartaalcijfers over 2017 bekend gemaakt. De woningmarkt lijkt meer en meer oververhit te zijn geworden. De belangrijkste gegevens hebben wij voor u op een rij gezet.

De veranderingen op de woningmarkt per 2018!

In het nieuwe jaar staan er weer een aantal wijzigingen te gebeuren op het gebied van het bezitten of kopen van een woning. Zoals u van ons gewend bent heeft Makelaardij Witte de belangrijkste veranderingen voor u op een rij gezet.

New listings

New
Potmeer 2
3645 WX Vinkeveen
€ 299.000 k.k.
90m² 300m³ 5 rooms
New
Hoofdweg 8
3646 AX Waverveen
€ 850.000 k.k.
185m² 852m³ 4 rooms