Nieuws

Wat staat de vastgoedmarkt te wachten na Prinsjesdag...

Het is alweer twee weken geleden dat de gouden koets door Den Haag reed en de koning de Troonrede voordroeg. De miljoenennota werd bekend gemaakt en het politieke jaar voor de Eerste en Tweede kamer werd officieel geopend. Marcel van Hooijdonk zet de voornaamste maatregelen voor de woningmarkt op een rij.

Taxatiebranche onderhevig aan veranderingen

Per 1 april 2018 is er door het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) een nieuw taxatiemodel vastgesteld. Dit heeft een aantal veranderingen met zich meegebracht voor de taxateur en de aanvrager.

Hoe verliefd ben jij op jouw huis? Win een prive rondvlucht voor 2 personen en bekijk je huis van boven!

Bij Makelaardij Witte houden we van huizen. Grote huizen, kleine huizen, moderne huizen en knusse huizen. Eigenlijk van alle soorten huizen!

Wat nou als je huis bejaard is?....

Om de aansprakelijkheid van verkoper te beperken wordt bij de verkoop van een oude woning regelmatig gebruik gemaakt van de ouderdomsclausule. In onderhavige zaak deed verkoper met succes een beroep op de ouderdomsclausule.

Makelaardij Witte nu ook bereikbaar via Whatsapp

Vanaf dit moment is Makelaardij Witte ook bereikbaar via Whatsapp. Via het nummer 0297-263219 kunt u alle soorten vragen, verzoeken of reacties achterlaten. Via deze laagdrempelige manier van contact leggen proberen wij u nog beter en sneller van dienst te zijn. 

De woningmarkt droogt verder op: Minder huizen verkocht, hogere prijzen, kortere verkooptijd.

De NVM heeft de laatste kwartaalcijfers over 2017 bekend gemaakt. De woningmarkt lijkt meer en meer oververhit te zijn geworden. De belangrijkste gegevens hebben wij voor u op een rij gezet.

De veranderingen op de woningmarkt per 2018!

In het nieuwe jaar staan er weer een aantal wijzigingen te gebeuren op het gebied van het bezitten of kopen van een woning. Zoals u van ons gewend bent heeft Makelaardij Witte de belangrijkste veranderingen voor u op een rij gezet.

Verplicht minimum bedrag VvE reservefonds in 2018

Bij het kopen van een appartement(srecht) krijg je te maken met een Vereniging van Eigenaars. Het is van belang om je hier goed in te verdiepen. De regelgeving omtrent het hebben van een reservefonds voor groot onderhoud gaat per 1 januari wijzigen. 

New listings

New
Kievitslaan 20
3645 KL Vinkeveen
€ 325.000 k.k.
120m² 427m³ 5 rooms
New
Herenweg 164
3645 DV Vinkeveen
€ 1.500 p.m. ex.
159m² 570m³ 6 rooms