makelaardij-witte.nl maakt gebruik van cookies.

Door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Winkeldijk 27 - Abcoude

Price asked   € 1.875.000 k.k.  

Description

Op nog geen vijftien minuten verwijderd van Amsterdam en Utrecht kunt u wonen op één van de mooiste plekken van Nederland, middenin het polderlandschap. Een ideale plek om tot rust te komen en te genieten van het leven. Op deze geweldige locatie staat een even zo geweldige monumentale woonboerderij. De woonboerderij is volledig gerestaureerd.

De ligging:
Winkeldijk 27 ligt aan de rand van Abcoude tegen Vinkeveen aan, langs het riviertje de Winkel. Voor de dagelijkse voorzieningen is het gezellige dorp Abcoude binnen enkele minuten te bereiken. Via de nabij gelegen aansluiting op de A2 bent u met een korte reistijd, doorgaans zonder files, op Schiphol of in de steden Amsterdam en Utrecht. Als kers op de taart bevinden zich op loopafstand ook nog de prachtige Vinkeveense Plassen, met het schoonste water van Nederland.

De Woonboerderij:
De woonboerderij is gebouwd omstreeks 1600 en heeft sinds 1973 de status van Rijksmonument gekregen. Een groot gedeelte van de woonboerderij is in 1998 gerestaureerd. De huidige eigenaren hebben deze woonboerderij in 2002 aangekocht en vervolgens het laatste deel laten restaureren.
Op de begane grond zijn alle functies van de woning gesitueerd en de verdieping fungeert als royale hobbyruimte. Er is een comfortabele indeling met als middelpunt een ruime hal vanwaar nagenoeg alle vertrekken te bereiken zijn.

De tuin:
De tuin, die past bij de woonboerderij en het omringende polderlandschap, heeft een grote variëteit aan (fruit)bomen en wordt begrensd door sloten. Vanaf het zonnige terras heeft u een mooi zicht over de tuin en de boomgaard. Voor een plekje in de schaduw zijn er genoeg bomen die daarin kunnen voorzien. Aan de noordwest zijde van het perceel bevindt zich het toegangshek met vervolgens ruimte voor meerdere auto's en een authentieke schuur.

Bijzonderheden:
Het rieten dak verkeert in goede conditie. Deze heeft begin 2018 een complete onderhoudsbeurt gehad, waar ca. één derde van het dak is vernieuwd en het overige deel gekamd, strak geklopt en bijgestopt.

Ongetwijfeld wilt u zelf ervaren hoe heerlijk u hier kunt wonen, maak daarom een afspraak voor een bezichtiging en bel met ons kantoor!

Details

Transfer

Price
€ 1.875.000 k.k.
Status
Available
Acceptance
in consultation

Build

House type
Farmhouse, Detached house
Build type
Existing
Build year
1600
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good
Particulars
Monumental house

Surface and volume

Living surface
375m²
Plot surface
4.375m²
Other surface
74m²
Volume
1587m³

Layout

Rooms
10
Bedrooms
6
Floors
2

Exterior areas

Location
Near quiet road, Clear view, Outside built-up area, Near waterway, Rural location
Shed
Free standing, wood

Garage

Garage type
Free standing, wood, Parking spot

Floor plans

View sun path

Location

[ { "address": "Winkeldijk 27", "zipCode": "1391 HL", "city": "Abcoude", "lat": 52.2580227, "lng": 4.9505066 } ]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms