Rondehoep West 45 - Ouderkerk Aan De Amstel

Price asked   € 1.350.000 k.k.  

Description

"Landelijk wonen aan het water met alle stadse voorzieningen op korte afstand", dat kenmerkt de locatie van deze unieke vrijstaande villa. Waar u aan de achterzijde kunt genieten van het oer-Hollandse polderlandschap, kunt u aan de voorzijde genieten van de prachtige Amstel en de skyline van Amstelveen. Heerlijk varen vanaf uw eigen aanlegsteiger door de grachten van Amsterdam, een verfrissende duik nemen of met familie en vrienden tot in de late uurtjes loungen op uw eigen terras aan de Amstel, dat wil toch iedereen!

De villa is omstreeks 1975 gebouwd op een schuin gedeelte van een dijk. Hierdoor lijkt de villa aan de voorzijde van een bescheiden formaat, maar niks is minder waar. Achter de voorgevel bevindt zich een zee van ruimte. Omstreeks 2013 is de villa grotendeels gerenoveerd en uitgebreid met een souterrain en daarbovenop een luxe serre en terras. Omdat het perceel in hoogte afloopt is er vanuit de serre en vanaf het terras een mooi zicht op de tuin en de landerijen.

Zowel vanaf het terras als vanuit het souterrain is er een trap naar de tuin. In het souterrain bevindt zich een slaapkamer met aangrenzend een badkamer voorzien van toilet, wastafel en douche.
De serre dient als onderdeel van de woonkeuken met een royale hoekopstelling voorzien van de gebruikelijke inbouwapparatuur. De begane grond is ruim en gezellig door de speelse indeling. Naast de keuken en de serre vindt u op de begane grond de ruime woonkamer, een kantoor, de hal en de kleine badkamer voorzien van een toilet, wastafel en douche.
De verdieping heeft aan de achterzijde veel extra ruimte door de circa 9 meter brede dakkapel. Via de overloop bereikt u de moderne badkamer voorzien van een douche, ligbad, wastafelmeubel en toilet, alsmede twee royale slaapkamers. Daarvan is er één met een badkamer en-suite voorzien van een douche, wastafel en toilet. Aan de achterzijde van de villa is er een toegangsdeur naar de opslagkelder. Deze kelder onder de gehele villa heeft een gemiddelde stahoogte van 1,5 meter.

Het perceel eigen grond bestaat uit vier kadastrale percelen van in totaal 1.210 vierkante meter. Hiervan bevindt zich 247 vierkante meter aan de andere zijde van de straat, direct aan de Amstel. Dit stuk is ingericht als tuin met gazon, hardhouten terras en meerdere parkeerplaatsen. De botenlift en de terrasoverkapping zijn optioneel.
De voortuin van de villa is prachtig aangelegd met aan twee zijden een oprit, authentieke leilindes en groenblijvende hagen. Aan de linkerzijde bevindt zich de garage met elektrische deur en doorloop naar de achtertuin. Ook via de rechterzijde is de achtertuin bereikbaar die eveneens prachtig is aangelegd met een berging/theehuisje, een gazon, hoge grassen, paadjes en achterin een hardhouten terras met het mooiste uitzicht. In 2013 is de beschoeiing volledig vernieuwd.

Wij hopen dat u net zo enthousiast bent over deze woning als wij en nodigen u graag uit voor een bezichtiging.

Details

Transfer

Price
€ 1.350.000 k.k.
Status
Available
Acceptance
in consultation

Build

House type
Villa, Detached house
Build type
Existing
Build year
1980
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good
Particulars
Needs work

Surface and volume

Living surface
202m²
Plot surface
1.210m²
Other surface
55m²
Volume
896m³

Layout

Rooms
5
Bedrooms
3
Floors
3
Facilities
Outside sun screen, Satellite dish, Airconditioning

Energy

Energy label
A
Isolation
Fully isolated
Hot water
Central heating
Heating
Central heating, Hot air heating, Partial heated floor
Furnace
(2017, Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near waterfront, Near quiet road, Clear view, Near waterway, Rural location
Garden
Garden all round
Shed
Free standing, wood

Garage

Garage type
Extension, wood, Parking spot

Floor plans

View sun path on parcel

Location

[ { "address": "Rondehoep West 45", "zipCode": "1191 KL", "city": "Ouderkerk Aan De Amstel", "lat": 52.2795911, "lng": 4.8801038 } ]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?