makelaardij-witte.nl maakt gebruik van cookies.

Door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Achterbos 7 - Vinkeveen

Price asked   € 225.000 k.k.  

Sold

Description

Zeer charmant huisje om verliefd op te worden! Dit is zo'n kans die je maar zelden voorbij ziet komen: een vrijstaande woning op een perceel eigen grond van 173 vierkante meter. Het perceel is lopend of per auto bereikbaar indien u parkeergelegenheid op eigen terrein creëert, via een recht van overpad. Er zit ook een betrekkelijke kant aan de woning; deze is namelijk niet gebouwd op heipalen en vertoont zakkingsverschijnselen met scheefstand. Vroeg of laat zal hier iets aan gedaan moeten worden om het binnen droog te houden. Om u inzicht te geven in de bouwkundige staat hebben wij een recent opgesteld bouwtechnisch rapport beschikbaar.
Het perceel is ook geschikt als bouwkavel, waarbij de bouwmogelijkheden ten behoeve van het hoofdgebouw bestaan uit een bouwblok van circa 44 vierkante meter. Binnen dit bouwblok mag een woning gebouwd worden met een goothoogte van 4 meter en een maximale bouwhoogte van 5 meter boven de goot (3 verdiepingen). Daarnaast zijn er op de begane grond nog mogelijkheden voor uit-, bij- en aanbouwen. Het bestemmingsplan is beschikbaar via ruimtelijkeplannen.nl.

De ligging is centraal tussen Amsterdam en Utrecht en vanaf het perceel kunt u gemakkelijk met de fiets alle dagelijkse voorzieningen bereiken, zoals winkels, scholen en sportgelegenheden. En natuurlijk de absolute pre van deze locatie: de Vinkeveense Plassen liggen op een steenworp afstand!

Laat u verrassen door alle charmes van dit huisje en kom aanstaande zaterdag 17 augustus naar het open huis van 11:00 - 12:00 uur.

Details

Transfer

Price
€ 225.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

House type
Single family, Detached house
Build type
Existing
Build year
1900
Maintenance inside
Fair
Maintenance outside
Fair
Particulars
Needs work

Surface and volume

Living surface
52m²
Plot surface
173m²
Volume
193m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
1
Floors
2

Energy

Energy label
E
Isolation
Roof insulation, Partial insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(1997, Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Sheltered location
Garden
Backyard, Frontyard, Side garden
Backyard
86m², 1060×810cm
Shed
Free standing, stone

Floor plans

View sun path

Location

[ { "address": "Achterbos 7", "zipCode": "3645 CA", "city": "Vinkeveen", "lat": 52.2240596, "lng": 4.9274083 } ]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms