makelaardij-witte.nl maakt gebruik van cookies.

Door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Plaswijk 18 - Vinkeveen

Price asked   € 750.000 k.k.  

Sold

Description

In deze vrijstaande woning op een perceel eigen grond van 424 vierkante meter kunt u zowel permanent wonen als recreëren aan de Vinkeveense Plassen! Vanaf de openbare weg waar u de auto kunt parkeren is het ongeveer 2 minuten lopen naar het perceel dat gelegen is op de kop met een fantastisch vrij uitzicht over een binnenwater. Dit binnenwater is heerlijk rustig en wordt doorgaans gebruikt als vaarverbinding naar open water door direct aanwonenden. Hierdoor is er veel privacy en zijn de zwemmogelijkheden voor kinderen optimaal. Zeilen, suppen, vissen, bootje varen en op een zomerse avond genieten van de ondergaande zon, zo mooi kan het leven zijn!

De woning
De vrijstaande woning is jarenlang de gezellige thuisbasis geweest voor een familie die het in 1987 heeft gekocht. Destijds is de kap verhoogd, in de jaren negentig is er een serre aangebouwd en rond 2000 zijn de kozijnen gedeeltelijk vervangen voor kunststof met HR++. Een goede basis om er in uw eigen stijl iets moois van te maken.

De tuin
De royale tuin met houten berging is rondom het huis gelegen en grenst aan twee zijden met meerdere aanlegsteigers aan het water. Het gazon met meerdere borders voorzien van bloeiende planten, struiken en bomen geven u het gevoel van rijkdom! Vanuit de woning en de tuin heeft u zicht op een grote binnenpoel. Een lust voor het oog!

De bestemming
Bij Plaswijk is het bestemmingsplan "1e herziening Lintbebouwing Vinkeveen 2003" van toepassing. De bestemming is recreatie waarbij permanente bewoning is toegestaan, het mag dus beide.
Mocht u de huidige woning willen slopen ter vervanging van een vrijstaande nieuwbouwwoning dan zijn er ruime bouwmogelijkheden opgenomen in het bestemmingsplan. Kort omschreven mag het perceel voor 20% worden bebouwd met een hoofdgebouw waarbij een maximale goothoogte van 4 meter en maximale bouwhoogte van 9 meter is bepaald. Bovenop deze 20% zijn er dan nog mogelijkheden voor aanbouwen en bijgebouwen op de begane grond. Een vrijstaande woning met een woonoppervlakte van 200 vierkante meter is met gemak haalbaar.

Bijzonderheden:
- Meetrapport aanwezig;
- Bouwjaar: omstreeks 1960;
- Oplevering; in overleg
- Openbaar parkeren met blauwe zone van april tot oktober waarvoor twee ontheffingen te verkrijgen zijn;

Dit alles, en meer, op een steenworp afstand van Amsterdam, Utrecht en Schiphol en net buiten de dorpskern van Abcoude. In Abcoude en Vinkeveen kunt u terecht voor diverse voorzieningen zoals scholen, sport (o.a. een 27 holes golfbaan in Abcoude) winkels, restaurantjes en terrasjes. Kortom, heerlijk royaal wonen op een unieke, landelijke en rustige ligging onder de rook van Amsterdam.

Details

Transfer

Price
€ 750.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

House type
Single family, Detached house
Build type
Existing
Build year
1965
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
89m²
Plot surface
424m²
Volume
301m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
2

Energy

Isolation
Insulated glazing, HR-glass
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(2015, Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
On the waterfront, Near quiet road, Clear view, Near waterway
Garden
Garden all round
Shed
Free standing, wood

Garage

Floor plans

View sun path

Location

[ { "address": "Plaswijk 18", "zipCode": "3645 AV", "city": "Vinkeveen", "lat": 52.2479097, "lng": 4.9674308 } ]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms