makelaardij-witte.nl maakt gebruik van cookies.

Door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Vinkenkade 29 - Vinkeveen

Price asked   € 895.000 k.k.  

Description

Vrijstaande villa met een perceel eigen grond van 1.050 vierkante meter gelegen aan open vaarwater. Vanuit de tuin stapt u de boot in om heerlijk te genieten op de Vinkeveense Plassen of in ongeveer 2,5 uur varen van de Amsterdamse Grachten. De villa ligt op 4 km afstand van de winkels, scholen en sportclubs in Abcoude en op 2,2 km van de op-/ afrit van de A2. De ligging is ook zeer centraal tussen Amsterdam en Utrecht en nabij Schiphol.

Deze ruime villa is volledig naar eigen inzicht en smaak op te knappen tot uw eigen droomvilla aan het water! De villa heeft een woonoppervlakte van 217 vierkante meter zonder de inpandige garage en berging van samen 28 vierkante meter. Kenmerkend voor deze woning zijn de kubistische vormen en de situering van woonkamer alsmede de keuken op de verdieping. Vanaf deze verdieping en het aangrenzende dakterras van 33 vierkante meter is er een prachtig vrij uitzicht over de Vinkeveense plassen. Via de trap vanaf het dakterras is de tuin ook gemakkelijk te bereiken. Op deze verdieping bevindt zich nog een werkkamer en een balkon van 9 vierkante meter aan de voorzijde. Op de begane grond bevinden zich vier slaapkamers, twee badkamers, een wasruimte, stookruimte, berging, twee toiletten en een garage.

Bijzonderheden:
- Er rusten geen rechten op de bruggen naar het naastgelegen perceel en deze zullen op eerste verzoek worden verwijderd;
- Deze woning wordt verkocht uit een nalatenschap. In de koopovereenkomst zal worden opgenomen een niet bewoningsclausule, een ouderdomsclausule en de erfgenamen zullen gevrijwaard worden van aansprakelijkheid met betrekking tot de eventuele aanwezigheid van asbest en verontreiniging.
- De notaris ten behoeve van de koopovereenkomst en de akte van levering wordt door de verkoper gekozen en deze keuze is Loyens en Loeff N.V. te Amsterdam.
- De tuin is fraai aangelegd en heeft een goede beschoeiing;
- Aan de voorzijde is er een onderheide oprit, brug met automatisch bedienbaar hekwerk en een carport;
- De woning is voorzien van een alarmsysteem.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op deze fantastische plek? Wij van Makelaardij Witte maken dan graag met u of uw makelaar een afspraak voor een bezichtiging, dit kan ook op zaterdagen!

Details

Transfer

Price
€ 895.000 k.k.
Status
Available
Acceptance
in consultation

Build

House type
Single family, Detached house
Build type
Existing
Build year
1960
Maintenance inside
Fair
Maintenance outside
Fair
Particulars
Needs work

Surface and volume

Living surface
217m²
Plot surface
1.050m²
Other surface
28m²
Volume
825m³

Layout

Rooms
6
Bedrooms
5
Floors
2

Energy

Energy label
F
Isolation
Partial insulated glazing
Hot water
Electric boiler owned, Geyser owned
Heating
Central heating
Furnace
Nefit Topline HR (2012, Owned)

Exterior areas

Location
On the waterfront, Sheltered location, Near waterway
Balcony
Yes
Garden
Garden all round
Shed
Indoor

Garage

Garage type
Carport, Indoor, Parking spot

Floor plans

View sun path

Location

[ { "address": "Vinkenkade 29", "zipCode": "3645 AN", "city": "Vinkeveen", "lat": 52.2450415, "lng": 4.9696542 } ]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms