Blog

Hoe verliefd ben jij op jouw huis? Win een prive rondvlucht voor 2 personen en bekijk je huis van boven!

Bij Makelaardij Witte houden we van huizen. Grote huizen, kleine huizen, moderne huizen en knusse huizen. Eigenlijk van alle soorten huizen!

Wat nou als je huis bejaard is?....

Om de aansprakelijkheid van verkoper te beperken wordt bij de verkoop van een oude woning regelmatig gebruik gemaakt van de ouderdomsclausule. In onderhavige zaak deed verkoper met succes een beroep op de ouderdomsclausule.

Makelaardij Witte nu ook bereikbaar via Whatsapp

Vanaf dit moment is Makelaardij Witte ook bereikbaar via Whatsapp. Via het nummer 0297-263219 kunt u alle soorten vragen, verzoeken of reacties achterlaten. Via deze laagdrempelige manier van contact leggen proberen wij u nog beter en sneller van dienst te zijn. 

De woningmarkt droogt verder op: Minder huizen verkocht, hogere prijzen, kortere verkooptijd.

De NVM heeft de laatste kwartaalcijfers over 2017 bekend gemaakt. De woningmarkt lijkt meer en meer oververhit te zijn geworden. De belangrijkste gegevens hebben wij voor u op een rij gezet.

De veranderingen op de woningmarkt per 2018!

In het nieuwe jaar staan er weer een aantal wijzigingen te gebeuren op het gebied van het bezitten of kopen van een woning. Zoals u van ons gewend bent heeft Makelaardij Witte de belangrijkste veranderingen voor u op een rij gezet.

Verplicht minimum bedrag VvE reservefonds in 2018

Bij het kopen van een appartement(srecht) krijg je te maken met een Vereniging van Eigenaars. Het is van belang om je hier goed in te verdiepen. De regelgeving omtrent het hebben van een reservefonds voor groot onderhoud gaat per 1 januari wijzigen. 

Woning verkopen...?... Wij schatten voor u de verkoopkansen in.

In deze blog willen wij u graag een kijkje geven achter de schermen bij het maken van een verkoopanalyse. Deze analyse vormt een belangrijke stap in het bepalen van de verkoopstrategie.

Vinkeveen heeft helemaal geen gas nodig… We hebben water!

Per 1 januari 2018 wordt de wet verandert waardoor nieuwbouwwoningen niet meer verplicht op het aardgasnetwerk hoeven worden aangesloten. Eerder pleitte Stedin (netbeheerder) hier al voor omdat het onverantwoord zou zijn hiermee door te gaan. Schonere oplossingen zijn noodzakelijk om in 2050 om de Co2-emissies tot nagenoeg 0 te laten reduceren zoals in de Energie-agenda door het Kabinet is opgenomen.

Nieuwste woningen

Arkenpark De Plashoeve 10 A
3645 AG Vinkeveen
€ 698.000 k.k.
158m² 345m³ 5 kamers
Molenkade 20 R31
3645 AX Vinkeveen
€ 295.000 k.k.
77m² 240m³ 3 kamers