makelaardij-witte.nl maakt gebruik van cookies.

Door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Blog

Makelaardij Witte steunt Vinkeveense horeca met unieke actie!

Makelaardij Witte zet de verdubbelaar in!

Om de Vinkeveense restaurants die getroffen zijn door de coronamaatregelen te steunen geeft Makelaardij Witte € 2500,00 weg!

Makelaardij Witte biedt NVMonlinebieden.nl

Bij Makelaardij Witte willen we alleen het allerbeste bereiken voor en samen met onze opdrachtgevers, die centraal staan in het verkoopproces.
Het zoeken naar nieuwe mogelijkheden om ons dienstenaanbod te vergroten en te verbeteren is een continue proces.  
Ongetwijfeld heeft u wel eens gehoord van een verkoop bij inschrijving...... 

Hoe snel herstellen wij economisch na een Pandemie?

De gevolgen van de corona-uitbraak voor de huizenprijzen in de stad zijn nog niet duidelijk. Aan de ene kant liggen prijsdalingen voor de hand, nu de economie is stilgelegd. Aan de andere kant is de woningnood nog niet verdwenen. In deze tijden van onzekerheid kan het verleden ons enige lessen leren.

Makelaar in de fout, maar wat is de schade?

Overal waar gewerkt wordt door mensen kan er een fout gemaakt worden. Wij laten al onze woningen door een extern bureau inmeten conform de NVM-regelgeving. Zelfs dan kan er een menselijke fout ontstaan. In de volgende casus was de fout wel gemaakt, maar bleek er geen schade volgens de rechtbank. 

8 subsidies voor zonnepanelen, warmtepompen of isolatie om je huis duurzamer te maken

Klinkt mooi natuurlijk, je huis ‘duurzamer’ maken. Maar als je meer doet dan dubbel glas plaatsen, kom je al gauw op forse investeringen uit van duizenden euro’s. Subsidie voor zonnepanelen, isolatie of een warmtepomp is daarom vaak geen overbodige luxe. Wat zijn hiervoor de opties?

Wat staat de vastgoedmarkt te wachten na Prinsjesdag...

Het is alweer twee weken geleden dat de gouden koets door Den Haag reed en de koning de Troonrede voordroeg. De miljoenennota werd bekend gemaakt en het politieke jaar voor de Eerste en Tweede kamer werd officieel geopend. Marcel van Hooijdonk zet de voornaamste maatregelen voor de woningmarkt op een rij.

Taxatiebranche onderhevig aan veranderingen

Per 1 april 2018 is er door het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) een nieuw taxatiemodel vastgesteld. Dit heeft een aantal veranderingen met zich meegebracht voor de taxateur en de aanvrager.

Hoe verliefd ben jij op jouw huis? Win een prive rondvlucht voor 2 personen en bekijk je huis van boven!

Bij Makelaardij Witte houden we van huizen. Grote huizen, kleine huizen, moderne huizen en knusse huizen. Eigenlijk van alle soorten huizen!

Nieuwste woningen

Koraal 30
3643 BC Mijdrecht
€ 425.000 k.k.
102m² 355m³ 5 kamers
Achterbos 42
3645 CE Vinkeveen
€ 2.350 p.m. ex.
110m² 453m³ 4 kamers