makelaardij-witte.nl maakt gebruik van cookies.

Door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Wonen aan het water

Wonen aan het water is heerlijk! Zeker als u direct met uw boot de Vinkeveense Plassen op kunt varen of lekker vanaf uw eigen steiger in het kraakheldere water kunt springen om te zwemmen. In Vinkeveen is het mogelijk om op vele plekken aan het water te wonen. Makelaardij Witte beschikt over een gevarieerd aanbod aan woningen in diverse prijsklassen. De kans is groot dat uw droomhuis daar ook bij is!

Riante villa, woonark en chalet
Wie in Vinkeveen direct aan de Vinkeveense Plassen wil wonen, kan natuurlijk kiezen voor een riante villa aan bijvoorbeeld de Baambrugse Zuwe, Groenlandsekade of Vinkenkade. Maar ook aan de Herenweg en Demmerik biedt Makelaardij Witte bijzondere woningen aan. Of wat te denken van Plaswijk of Bloemhaven? Natuurlijk is het net zo goed mogelijk om met een kleiner budget aan het water te gaan wonen. Makelaardij Witte biedt op diverse fraaie locaties ook volop woonarken en chalets aan.

Voor permanente bewoning of recreatie
Bij woningen aan het water kan het ook gaan om recreatiewoningen, waarin niet altijd permanent gewoond mag worden. Voor het wonen in een recreatiewoning gelden speciale regels, die elke gemeente zelf mag vaststellen. In De Ronde Venen gelden andere regels dan bijvoorbeeld in Amsterdam of Nieuwkoop.

Specialisten in wonen aan het water
Wilt u meer weten over wonen aan het water in Vinkeveen of in een van de andere kernen van De Ronde Venen? Neem dan contact op met Makelaardij Witte, de specialisten bij uitstek als het gaat om recreatiewoningen en bijzondere villa’s aan het water.

Altijd op de hoogte blijven van ons laatste aanbod, sneak previews en interessante blogs? Like onze Facebookpagina!

Nieuwste woningen

Koraal 30
3643 BC Mijdrecht
€ 425.000 k.k.
102m² 355m³ 5 kamers
Achterbos 42
3645 CE Vinkeveen
€ 2.350 p.m. ex.
110m² 453m³ 4 kamers