makelaardij-witte.nl maakt gebruik van cookies.

Door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Aankoopbegeleiding

Als u uw oog heeft laten vallen op een bepaalde woning dan kunt u Makelaardij Witte inschakelen als aankoopmakelaar. Wij begeleiden u dan bij het gehele proces van de aankoop van uw nieuwe woning.

Weet wat u koopt! Wij wijzen u op de essentiële zaken waarvan u op de hoogte moet zijn voordat u tot aankoop over kunt gaan. Denk hierbij aan zaken als: een bouwplan waardoor het uitzicht compleet verandert, een vloer die verrot is, aanwezige asbest in een woning, bodemverontreiniging , een vereniging van eigenaren met schuld of eventuele bouwkundige gebreken.

Makelaardij Witte zoekt alles uit zodat u gerust kunt aankopen. Bovendien zijn wij helemaal thuis in gemeente De Ronde Venen, hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van eventuele veranderingen in de buurt.

Prijs

De vraagprijs zegt niet zoveel over de waarde van de woning, immers "vragen staat vrij". Wij bepalen voor u de reële marktwaarde van de woning met heldere onderbouwing. Vervolgens bepalen wij samen met u de onderhandelingsstrategie. Deze strategie is gericht op uw persoonlijke doel. Dit doel is niet altijd hetzelfde. Het kan zijn dat u wilt voorkomen dat een ander de woning voor uw neus wegkaapt. Het kan ook zijn dat u gaat voor de laagste prijs (die overigens vele malen lager kan uitkomen dan de reële waarde).

Zodra ons gezamelijke doel is bereikt zorgen wij voor een goede en heldere afwikkeling met betrekking tot de koopovereenkomst, inspectie en het transport.

Tarief

De kosten die wij in rekening brengen bij de aankoop van een woning zijn in eerste instantie afhankelijk van de aan te kopen woning en in tweede instantie van wat u van Makelaardij Witte verwacht. Schakel Makelaardij Witte in als uw aankoopmakelaar en vraag om een gratis adviesgesprek. Wij staan voor u klaar!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Stel hieronder uw vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms