makelaardij-witte.nl maakt gebruik van cookies.

Door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Nieuwbouw

Makelaardij Witte is gespecialiseerd in de volledige voorbereiding en persoonlijke begeleiding bij verkoop en afhandeling van nieuwbouwprojecten.

Bij nieuwbouwprojecten werken wij als adviseur en makelaar voor verschillende professionele partijen zoals projectontwikkelaars, aannemers, beleggers, corporaties en overheden. Van onze advisering bij ontwikkelingslocaties, haalbaarheidsstudies en de opmaak van marktvisies wordt door onze cliënten veelvuldig gebruik gemaakt.

Als vastgoeddeskundige hebben wij met enige regelmatig te maken met locaties die geschikt kunnen zijn voor (her)ontwikkeling. Door kennis van de lokale markt kunnen wij snel een inschatting maken of herontwikkeling tot de mogelijkheden behoort. Indien dit het geval is selecteren wij binnen ons relatie netwerk een gedegen partij die bereid is de locatie te verwerven.

Daarnaast beschikt Makelaardij Witte over marktinformatie die continu in kaart wordt gebracht. Wij kunnen op deze wijze goed onderbouwde visies op de woningmarkt leveren en beschikken wij over gerichte informatie inzake de woonwensen van de specifieke doelgroepen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Stel hieronder uw vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms