makelaardij-witte.nl maakt gebruik van cookies.

Door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Over Makelaardij Witte

Makelaardij Witte speelt een actieve rol met een hoog serviceniveau in alle segmenten van het onroerend goed in Vinkeveen en ruim daarbuiten. Sinds 2004 is Arnold de Groot de drijvende kracht achter Makelaardij Witte. Gecertificeerd bij vastgoedcert in de kamers Wonen en Bedrijfsmatig Vastgoed.

Makelaardij Witte is de afgelopen jaren flink gemoderniseerd met als resultaat een succesvol, dynamisch en no-nonsens makelaarskantoor dat is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA), het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) en de Vèvere Groep.

Makelaar Vinkeveen

team-makelaardij-witte-vinkeveen

Natasja Terpstra

Commercieel medewerker

natasja@makelaardij-witte.nl

Leda van Vliet

Commercieel medewerker

leda@makelaardij-witte.nl

Arnold de Groot

NVM Makelaar (directeur)

arnold@makelaardij-witte.nl

Mogen wij ons even voorstellen?

Wij zijn Arnold, Natasja en Leda van Makelaardij Witte. Graag zijn wij uw contactpersonen voor al uw vastgoed zaken. Makelaardij Witte is een bedrijf, waarin de gedachte leeft, dat de makelaardij altijd aan vernieuwing toe is. Creativiteit is het toverwoord van uw en ons succes. Wij staan altijd voor u klaar.

Wij willen het anders aanpakken om successen te boeken, waarbij u als opdrachtgever, altijd centraal staat. Er zijn meer wegen die naar Rome leiden, maar er is er één het beste voor u.

Ons werkgebied

Ons werkterrein is de gemeente De Ronde Venen. Hierin vallen de volgende dorpen Vinkeveen, Abcoude, Baambrugge, Mijdrecht, Wilnis, Waverveen, De Hoef en Amstelhoek.

Heeft u een vraag of wilt u nader kennis maken, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@makelaardij-witte.nl of 0297 - 263 219.

Afspraak maken?

Neem contact met ons op als u aan- of verkoop plannen heeft. Uiteraard bent u ook altijd van harte welkom op ons kantoor aan de Herenweg 97, in Vinkeveen.
Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 9:00 uur tot 17:30 uur.

 

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms