Over Makelaardij Witte

Makelaardij Witte speelt een actieve rol met een hoog serviceniveau in alle segmenten van het onroerend goed in Vinkeveen en ruim daarbuiten. Sinds 2004 is Arnold de Groot de drijvende kracht achter Makelaardij Witte. Gecertificeerd bij vastgoedcert in de kamers Wonen en Bedrijfsmatig Vastgoed.

Makelaardij Witte is de afgelopen jaren flink gemoderniseerd met als resultaat een succesvol, dynamisch en no-nonsens makelaarskantoor dat is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA), het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) en de Vèvere Groep.

Makelaar Vinkeveen


Arnold de Groot

NVM Makelaar (directeur)

arnold@makelaardij-witte.nl


Huub de Graaf

Assistent makelaar (ARMT)

huub@makelaardij-witte.nl

Mogen wij ons even voorstellen?

Wij zijn Arnold (directeur) en Huub (Assistent makelaar) van Makelaardij Witte. Graag zijn wij uw contactpersonen voor al uw vastgoed zaken. Makelaardij Witte is een bedrijf, waarin de gedachte leeft, dat de makelaardij altijd aan vernieuwing toe is. Creativiteit is het toverwoord van uw en ons succes. Wij staan altijd voor u klaar.

Wij willen het anders aanpakken om successen te boeken, waarbij u als opdrachtgever, altijd centraal staat. Er zijn meer wegen die naar Rome leiden, maar er is er één het beste voor u.


Ons werkgebied

Ons werkterrein is de gemeente De Ronde Venen. Hierin vallen de volgende dorpen Vinkeveen, Abcoude, Baambrugge, Mijdrecht, Wilnis, Waverveen, De Hoef en Amstelhoek.

Heeft u een vraag of wilt u nader kennis maken, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@makelaardij-witte.nl of 0297 - 263 219.

Vevere, voor exclusief wonen

Vevere is een uniek samenwerkingsverband tussen vijf vooraanstaande makelaarskantoren, met in totaal zeven vestigingen in diverse regio's van het land. Door de krachten van deze 5 top kantoren te bundelen profiteert u van een extra groot landelijk netwerk en heel veel marktkennis. De Vevere makelaars maken gebruik van een gezamenlijke, actieve marketing bij de verkoopbemiddeling van exclusief onroerend goed.
Aan het Vevere-label herkent u de makelaar die kwaliteit de ruimte geeft die het verdient. Bent u op zoek naar die ruimte voor kwaliteit? Maak dan een afspraak!

Afspraak maken?

Neem contact met ons op als u aan- of verkoop plannen heeft. Uiteraard bent u ook altijd van harte welkom op ons kantoor aan de Herenweg 97, in Vinkeveen.
Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 9:00 uur tot 17:30 uur.

 

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?