Achterbos 42 - Vinkeveen

Vraagprijs   € 795.000 k.k.  

Omschrijving

Zoekt u een bouwkavel voor een vrijstaande villa of een perceel dat u kunt splitsen ten behoeve van twee woningen in de vorm van 2/1-kap? Dan wordt Achterbos 42 wellicht uw nieuwe droomstek aan de Vinkeveense plassen. Momenteel staat er op het perceel een nette bungalow die bij de keuze van vervangende nieuwbouw nog gesloopt dient te worden. Het perceel heeft een kadastrale oppervlakte van 1.129 vierkante meter eigen grond.

De bouwmogelijkheden van het perceel zijn te vinden in het bestemmingsplan "Eerste herziening Lintbebouwing Vinkeveen" en in de vergunningsvrije bouwwerken, zie hiervoor:

www.derondevenen.nl/bestuur/publicatie/digitale-bestemmingsplannen

www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/bouwregelgeving/documenten/brochures/2018/07/01/vergunningvrij-bouwen-bijbehorend-bouwwerk

Het bouwblok ten behoeve van het hoofdgebouw heeft een bruto oppervlakte van circa 100 m2. Binnen dit bouwblok geldt een maximale goothoogte van 4 meter en een maximale bouwhoogte van 9 meter. Dit betekent dat er in 3 lagen gebouwd kan worden en denk hierbij ook aan dakkapellen. Op de begane grond kunt u het hoofdgebouw nog ruimschoots uitbreiden door middel van de uitbouwmogelijkheden. Zowel vergunningsvrij (circa 150 m2) als vergunningsplichtig (circa 90 m2) zijn de bij- aan- en uitbouw mogelijkheden bijzonder ruim te noemen.

De ligging is uiteraard fantastisch! Dichtbij alle voorzieningen, de Vinkeveense plassen én natuurgebieden Waverhoeck en Botshol en vanuit uw eigen tuin kunt u varend, suppend of zwemmend de Vinkeveense plassen op.

Is uw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op via 0297-263 219 (app of telefoon) voor een brochure of bezichtiging.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 795.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Oplevering
in overleg

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1.129m²

Indeling

Buitenruimte

Ligging
Aan het water, Aan rustige weg, Aan vaarroute

Bekijk verloop van de zon op perceel

Locatie

[ { "address": "Achterbos 42", "zipCode": "3645 CE", "city": "Vinkeveen", "lat": 52.2265167, "lng": 4.92368 } ]

Reageer

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe veel is ?