makelaardij-witte.nl maakt gebruik van cookies.

Door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Groenlandse kade 35 35 A - Vinkeveen

Vraagprijs   € 1.400.000 k.k.  

Onder bod

Omschrijving

Prachtig aan de Vinkeveense plassen gelegen bouwperceel voor de bouw van één vrijstaande villa of andere soorten woningen. Langs de Groenlandse kade vind u een grote variatie aan prachtige vrijstaande villa's afgewisseld met oudere woningen. Sommigen van deze laatstgenoemde zijn nog zeker de moeite waard om op te knappen. Op het perceel Groenlandse kade 35 en 35 A staan thans twee twee-onder-een-kapwoningen die naar schatting gebouwd zijn omstreeks 1930. De bouwkwaliteit is eenvoudig en de woningen zijn niet onderheid waardoor vervangende nieuwbouw aannemelijk is.

Het grondstuk:
Er zijn drie kadastrale percelen in volle eigendom met een totale oppervlakte van 1.505 vierkante meter. Deze percelen omvatten naast de twee-onder-een-kapwoningen het volgende: Twee oudere carports in de voortuin, een berging, een botenhuis, een parkeerterrein aan de overzijde van de Groenlandse kade, de Groenlandse kade zelf met twee toegangsbruggen over een sloot en achterin de tuin een loopbrug over het water naar het dijklichaam. Het gedeelte van het dijklichaam dat direct achter de percelen is gelegen wordt gehuurd van het Hoogheemraadschap voor € 854,- per jaar (2020 geïndexeerd). Deze huur kan door een koper worden voortgezet.

Bouwmogelijkheden:
De bouwmogelijkheden zijn als volgt in het bestemmingsplan vastgelegd, los van eventuele binnenplanse vrijstellingen: De bestemming is wonen en er is een bouwblok in de bestemmingsplankaart ingetekend van circa 170 vierkante meter. Binnen de kaders van dit bouwblok mag een gebouw verrijzen met een goothoogte van 4 meter en een maximale bouwhoogte van 5 meter boven de goothoogte. Daarnaast staan zijn er mogelijkheden voor bij-, aan- en uitbouwen in het bestemmingsplan beschreven en zijn er vergunningvrije bouwwerken mogelijk. Naar schatting is er in totaal ruim 400 vierkante meter aan woonoppervlakte mogelijk.

De ligging:
De absolute wow-factor is het waanzinnige vrije uitzicht over de Vinkeveense Zuidplas. Hierdoor wordt thuiskomen direct een gevoel van vrijheid en waterpret. Een lekkere verkoelende duik op een zomerse dag of een rondje varen of zeilen in een prachtige landschap, maar ook een dagtochtje of weekendje naar Amsterdam met de boot is zeker aan te raden. Voor een culturele avond bent u in slechts 15 autominuten in Amsterdam of Utrecht en ook Schiphol is nabij gelegen. Kortom; Een wereldstek in vele opzichten.

Heeft u vragen of wilt u dit uitzicht met uw eigen ogen aanschouwen, neem dan contact op voor een bezichtiging. Ook op zaterdag zijn wij voor u beschikbaar.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 1.400.000 k.k.
Status
Onder bod
Oplevering
In overleg

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
2.233m²

Indeling

Buitenruimte

Ligging
Aan vaarroute, Vrij uitzicht

Plattegronden

Bekijk verloop van de zon

Locatie

[ { "address": "Groenlandse kade 35", "zipCode": "3645 BA", "city": "Vinkeveen", "lat": 52.2275208, "lng": 4.979892 } ]

Reageer

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms